Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

No Age: foredrag om meditation & alder

16. februar 2016 @ 17:00 - 19:00

- Gratis

KOM TIL GRATIS FOREDRAG OM MEDITATION OG ALDER
BEMÆRK: TILMELDING NØDVENDIG

Vil du vide mere om hvordan du kan blive 12 år yngre på fem år? Så har meditations- og mindfulnessinstruktør Mayianne Dinesen, uddannet hos Lotusheart Academy, lavet et samarbejde med N’Age i Kbh og Århus om et 5- ugers kursus i indre og ydre anti-aging.
Projektet hedder No Age
Her vil du få boostet din indre og ydre skønhed, skiftet stress og bekymring ud med ro og overskud, få hjælp til at genopdage din gnist og udforske det du brænder for.

Meditation er et powertool og indgår, som en fast del af kurset, men på dette kursus tager man også fat i den gnist, du kommer i kontakt med under din meditation og bruger den til noget. Får dig selv med ud over rampen, så når du bruger energi I hverdagen, både under kurset og efter, så bruger du den på at have det godt mens du opnår dine egne mål. Og du bliver ved med at have det godt når du tager beslutninger, lægger planer og udfører dine strategier, – på arbejdet såvel, som med din familie og venner.

FOREDRAG I KØBENHAVN D.16 FEB. KL.17-19

D. 16 februar kl 17-19 kan du få en gratis forsmag på kurset og bla lære mere om hvad, der får din krop til at ældes og hvordan du kan beskytte den mod hurtig aldring og de livsstilssygdomme, der ofte følger med.
Hvor: Ascot Hotel, Studiestræde 61, 1554 Kbh K
Tid: 17-19
Forberedelse: ingen – kom som du er
Pris: gratis
OBS: Du tilmelder dig nederst på denne side. Biletten er gratis, du skal opgive navn og adresse for at tilmelde dig. Print og medbring din billet til foredraget

(eller vis den på din mobil)

 

Detaljer

Dato:
16. februar 2016
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Mayianne Dinesen
E-mail:
mail@mayiannedinesen.dk
Hjemmeside:
www.mayiannedinesen.dk

Sted

ASCOT HOTEL
STUDIESTRÆDE 61
KØBENHAVN, 1554 Danmark
+ Google Map