Nå mere og stress mindre

Det lyder måske umuligt, men har du 1 minut? Så se med på videoen og læs opskriften nedenfor

Når du slår øjnene op om morgenen, er det første du gør så at gribe ud efter din smartphone for at tjekke emails?

Hvis du vil optimere din uge med 30%, og samtidig opleve mere indre ro, så skal du i hvert fald vente en time med det.

Start dagen med at gøre noget der er vigtigt for DIG og giver mening for DIT LIV.

Brug den første time, efter at du er kommet positivt fra start med de ting, du nyder at fylde ind i din morgen, med at lave en liste over hvem du skal i kontakt med for at komme dine egne mål nærmere. Skriv eller ring til dem, og SÅ kan du tjekke om nogen af dine ønske-kontakter ligger og funkler i din indbakke.

Dernæst kan du tjekke om din indbakke byder på noget nyt og uventet, der fremmer dine mål i livet. Og sidst på dagen kan du så igen (altså kun for anden gang på en dag!) tjekke dine mails, for at se om du skulle have fået svar på nogle af dine henvendelser fra om morgenen.

Det handler altså først og fremmest om at fylde starten på dagen ud med din egen agenda. Ingen andres. Når først du er begyndt at arbejde på dine egne veje, mål og delmål, kan du lige skimme over de andre, der har skrevet til dig for at se om deres agendaer er noget du behøver at involvere dig i. Sidst på dagen kan du danne dig et overblik over dem, der har fremmet din sag i dag og evt lave en ny liste over dem, du skal kontakte i morgen.

Med denne simple regl kan du styrke din ugentlige produktivitet med 30%!

Du kan prøve det en uge og se hvad der sker, del dine erfaringer med andre i kommentarfeltet nedenfor

Hav en rigtig god dag