Pauline Sell Hellmann

Jeg vil helt sikkert anbefale kurset til andre – er allerede gjort! Jeg synes du er en utrolig dygtig instruktør meget behagelig, ukompliceret og ligefrem og så har du en fantastisk stemme til meditations instruktion.

Pauline Sell HellmannDirektør, Noscomed
Henrik Rosendahl

Det var rigtigt godt at få forklaret den større sammenhæng -hvor øvelserne stammer fra, og den betydning, som de har for kroppen og den mentale tilstand, jeg føler, at jeg både personligt og arbejdsmæssigt, har fået et stort udbytte af at deltage på meditationskurset hos Henning Daverne

Henrik RosendahlAdm. direktør, Rosendahl
Chris Macdonald

In my opinion Henning is the absolute top person in his field. Rarely have I experienced a person with a talent for helping people understand, learn and ultimately implement the powerful techniques of meditation and other aspects of the mind-body connection. Henning has a quiet confidence and draws upon a very unique theoretical and practical background, both of which empower him to deliver an experience nothing short of excellent. I can only give my most positive recommendations of Henning, and I can not recommend strongly enough that all individuals open up to the power of meditation

Chris Macdonald
Nicolai Moltke Leth

Henning Daverne er en fantastisk autentisk underviser, der med sin blotte tilstedeværelse giver dig et positivt indtryk af meditationens gavnlige virkning.

Henning har en sjælden balance mellem teori og praksis, der gør hans undervisning unik – dette gælder både for større grupper, såvel som i private sessioner. Han formår at få både din hjerne til at forstå og din hjerte til at mærke. Til alle der ønsker mere ro, balance og styrke i deres liv, kan jeg på det varmeste anbefale Henning

Nicolai Moltke Leth
Vibeke Hartkorn

Henning Daverne har evnen til at skabe varige resultater for sine kursister. I hans nærvær bliver meditationsværktøj er til stresshåndtering: jordnært, målrettet og praktisk anvendeligt i dagligdagen. Den indre og ydre styrke som har gjort Henning anerkendt i hele verden indenfor meditation og kampkunst, evner han at overføre, til os der ønsker balance mellem vores karriere og privatliv.

Vibeke Hartkornprisbelønnet nyhedsvært
Anders Gisselmann

Jeg har set adskillige foredrag om personlig udvikling, mental træning og balance. Henning Davernes baggrund og tilgang til emnet er unik, og hans troværdighed i forhold til emnet er imponerende. Sjældent har jeg set en foredragsholder, der selv udstråler essensen af egne budskaber, så markant som han gør det. Hans fysik er skræmmende og samtidig er hans ro på scenen utrolig. I en tid hvor foredragskøberne søger efter unikke inspiratorer, der kan give målgruppen indhold og værktøjer, er Daverne en gave til sit publikum

Anders Gisselmannforedragsrådgiver
Torben Wiese

Mange har holdninger og meninger om meditation – færre har egne erfaringer! Via min profession deltager jeg i mange foredrag og kurser, jeg kan uden forbehold sige at dette kursus er virkelig godt.

Henning Daverne er et enestående menneske og blandt de absolut mest erfarne og givende lærere når det gælder meditation – min oplevelse var meget positiv.

Torben WieseHabitmanager

Jeg deltog i foredraget med dig d. 8. april – på Sabroe Kro v/Århus – hvor du på ca. 1,5 time formåede at berige mit liv med en ny oplevelse. Jeg vil sige at jeg ikke kendte til dig før 8. april, men nu har jeg både din bog og din cd, som jeg bruger flittigt. Vi var 4 kolleger, der overværede det du gjorde, og det har sat spor i os alle. Du formår at gøre noget komplekst til noget meget enkelt , anvendeligt og virksomt.

Jørgen Kronborg

Med din meget kompetente og imødekommende facon føler man sig straks velkommen og godt tilpas, og man mærker, at der er vægt bag ordene. Du formår at bringe abstrakte, filosofiske spørgsmål ’ned på jorden’. Roligt, velovervejet og med glimt i øjet. Her er ikke noget belærende, ikke noget ’orange’ og ikke noget ’helligt’, bare en måde at se livet på og et helt håndgribeligt værktøj til ro i hverdagen, større selvindsigt og at lære at være mere i nuet. Det er fantastisk inspirerende!

Anne Mette Jensen

Jeg fik en super god metode til at få mediteret ofte, og en måde at styre mine tanker på. Desuden synes jeg vejrtræknings øvelserne gave rigtig meget, også da meditationen føltes meget dyb af det.

Dejligt med det jordnære aspekt, og din personlighed gjorde det endelige og positive udslag, ‘Walk the talk’, ro dybde og ægthed stråler fra dig.

Henriette Rosendahl

Det var med en super fornemmelse i hele kroppen jeg kom hjem til min familie den dag vi havde kurset hos dig. Jeg følte virkelig at jeg var blevet ladet op og havde overskud og var meget mere nærværende overfor dem jeg var sammen med. Der var ikke 1000 tanker der kørte rundt i hovedet som fx. kan jo lige nå at sætte en vask over og skal jo også huske at købe mælk og har drengene lektier for osv osv….Alt foregik meget mere roligt og var opmærksom overfor min familie. Fantastisk.

For mig er det bedst at udføre meditationen efter arbejde og inden de hjemlige sysler med familien starter. Her mærker jeg med det samme et større nærvær over for mine kære

Tanja Pedersen

Mit mentale overskud er blevet større. Jeg har en travl hverdag med mange og korte deadlines og udefra kommende stressmomenter. Meditationen har givet mig mere mentalt overskud til at tackle disse situationer og endda med så meget overskud, at jeg også kan give af det til andre. Min tålmodighed strækker sig længere og mit nærvær og indre balance er helt sikkert også blevet styrket.

Berit BasseAfdelingsleder udenrigsministeriet

Jeg har fået ro omkring min grundstamme, og lært kontrol af mit åndedræt som gir mig ro indeni. jeg har lært at finde roen indeni, også i min hverdag og der tanker jeg op med go energi igennem meditation. Jeg føler mig i trygge hænder i Hennings nærhed. Parat til at gå ind i et ukendt land med simple redskaber, det kræver ingen forudsætning, det handler bare om at komme i gang. ALLE KAN MEDITERE.”

Rasmus LyngeSenior HR partner A.P. Moller Mærsk groupe

I IT Forum Fyn hyrede vi i november 2011 Henning Daverne til et foredrag om (erhvervs)meditation. Jeg var overrasket over, hvor lynhurtigt Henning fangede folk og fik skabt en afslappet og total god stemning.  Forbavsende hurtigt fik vi udvidet comfortzonen, hvor vi slog os løs med tossede bevægelser mv. – og det føltes tilmed helt naturligt! At vi senere kunne sidde 60 mand høj i samme lokale og meditere, var en fantastisk oplevelse. Et foredrag med Henning Daverne er en indsigt i, hvordan vi lykkes bedre i vores hverdag, både arbejdsmæssigt og personligt. Konkret viden, underholdende krydret med Hennings egne anekdoter og praktiske øvelser, som inddrager deltagerne. En rigtig ”feel good” oplevelse, som sætter sig i kroppen og varer længe, og som er guld værd, både personligt og som team

Lotte Hjortbestyrelsesformand, IT Forum Fyn

Hvis du vil øge din mentale kapacitet og fokus, frigøre ressourcer du ikke viste du havde, samt reducere stress – ja, så er Henning Davernes foredrag om meditation lige noget for dig! Jeg har selv deltaget, og kan ikke komme i tanke om én eneste erhvervsmæssig udfordring, hvor disse ting ikke har været en fordel. Henning er en ekstremt inspirerende og nærværende foredragsholder, og laver flere hårdtslående paralleller til kampsportens verden, dog uden at dette emne bliver centralt. Henning taler til sindet, men på en så åbenlys måde, at selv den mest rationelt tænkende erhvervsmand nikker anerkendende. Hennings meditationskursus er en ’mental peptalk’ med livslang udløbsdato. Jeg vil på det varmeste anbefale dette foredrag til alle.

Sune Faurschou Isaksen

Tak for et fantastisk kursus. Jeg er kommet i gang med at meditere HVER dag samt at udføre vejrtrækningsøvelserne. Jeg har fået en dybere forståelse for meditation og hvad det egentlig er og har stor glæde af de guidede meditationer der fulgte med kurset. Det var enormt inspirerende for mig, at deltage på kurset og gav mig nogle gode indsigter og dybere forståelse og har sendt mig på en længere rejse i livet. Henning er en fantastisk underviser, udviser stor ro og empati og jeg følte mig virkelig mødt og set under hele forløbet, hvilket gav stor tryghed. Jeg følte mig meget velkommen på kurset. Jeg kan varmt anbefale at deltage i kurset. Tusind tak. 🙂

Zennie Bonde

Jeg har for første gang, virkelig lært at meditere, og her en måned efter kurset er slut er der ikke gået en dag hvor jeg ikke har mediteret. Ikke fordi jeg skal tvinge mig til det men fordi kroppen trænger til den afkobling. Du er en af de bedste jeg nogensinde har været til kursus hos og har da prøvet en del her hjemme men også i udlandet. ELSKER når man kan mærke følelsen af WALK LIKE YOU TALK. Det mestre du til UG med pil op og slange, som de siger i Jylland

Martin Mogensenkropsinstituttet

Energiniveauet på mit arbejde er højt, hvorfor jeg
ofte er presset. Meditationen er meget afstressende, og det er fantastisk at opdage kontrasten i min hverdag. Kurset er super professionelt med et budskab, der går klart ind. Du er utrolig dygtig til at få det ud på en måde, så alle kan forstå det.

Tina Kristensensælger-ballgroupe

Endnu engang mange tak for et ubeskriveligt godt kursus, som du sikkert har fået at vide mange gange er du en utrolig inspirationskilde, jeg fik besvaret alle mine spørgsmål mht. meditation på en god og direkte måde og samtidigt bekræftet at jeg var på rette ”vej”…. Kurset gav mig en både teoretisk og praktisk viden/erfaring mht. meditation, og samtidigt fik jeg en øget lyst til at videreudvikle mit liv.

Søren WesterbergBechar & Co

Jeg har med dette kursus oplevet at finde en sjælden ro, som er ret svær at beskrive. Henning Daverne er et ultra sympatisk menneske, der forstår at motivere sine elever. Han virker ekstremt kompetent og er urimelig afbalanceret og god til at lære sin knowhow fra sig. Det var en stor oplevelse, som stort set alle mennesker burde unde sig selv

Sune SchackHørsholm

Jeg fik en dejlig week-end, jeg har ikke været så afslappet i min krop, spec. skuldre og nakke, i lang tid. Jeg fik nogle gode værktøjer jeg kan bruge både jobmæssigt og privat. Jeg fik en god start til at begynde at ændre nogle ting i min hverdag, så jeg kan lære at nyde nuet mere og det var hvad jeg ønskede.Jeg fik også lyst at lære mere om meditation i fremtiden

Tina FrausingSkibby

Jeg kan kun varmt anbefale dit kursus til andre. Du forstår at formidle stoffet på en både nærværende, uhøjtideligt og enkelt måde. Du gav mig en følelse af at meditation var noget jeg allerede kunne og som jeg bare skulle huskes på

Dina JørgensenKøbenhavn